Mert Optik Lefkoşa

• Adınız Soyadınız: Aybike Aykut
  • Şikayet Edilen Ürün/Marka: Ryban Gözlük
  • 14.03.2018’te Lefkoşa Dereboyu Mert Optikten aldığım 430 TL değerindeki Rayban gözlüğün sahte olduğunu öğrendim ve bunu söylediğimde kabul etmediler bu resmen dolandırıcılık mağdur edildim.

2 Comments

1. 14.03.2018’te Lefkoşa Dereboyu Mert Optikten aldığım 430 TL değerindeki Rayban gözlüğüm 15.04.2019 da tesadüfen kırılınca Türkiye de ki gözlükçüye yaptırmak icin götürdüğümde sahte olduğunu söylediler kaplamasından ve gözlükteki numaradan belli olduğunu söylediler sonrasında başka gözlükçülere de götürdüm onlarda malın sahte olduğunu söylediler Mert Optikle iletişime geçtim ve durumu anlattığımda kesinlikle kabul etmediler ve terslediler anlaşma yoluna gitmeyi söyledim para iadesi istedim gözlüğü kargolayıp Kabul etmediler. Elimde öylesine verilmiş bir garanti belgesi var ama hiçbir ise yaramıyor banka fişi garanti belgesi olmasına rağmen kabul etmediler hiçbir yolu. Bu resmen dolandırıcılık öğrenciyim ve mağdur edildim.

2. Gerçekten KKTC Tüketici Derneğine ve Hasan Beye çok teşekkürlerimi iletiyorum. Mert Optiğin beni mağdur etmesi durumda kıbrıs tüketici derneğiyle iletişime geçtim ve bu sürecte bana cok destek oldular türkiye de olmama rağmen sürec hızlı ve yormadan ilerledi bu dernek 1numaralı bir dernek kesinlikle hakkınızı arayın kktc tüketici derneği hep sizin yanınızda 7/24 iletisime acık tekrardan Hasan Beye ve Kktc Derneğine cok teşekkürlerimi iletiyorum.🙏