Gymnasium Spor Salonu

• Adınız Soyadınız: Seyhan Hüseyin
  • Şikayet Edilen Ürün/Marka: HİZMETLER

9 Temmuz akşam saatlerinde Girnede bulunan Gymnasium isimli spor salonuna 200TL miktarında ödeme yaparak kayıt oldum.

11 Temmuzda sabah 8 civarı nişanlım ile birlikte Gymnasium spor salonuna nişanlım kayıt olmadığı için kendisini kayıt ettirmek ve spor yapmak maksadı ile giriş bölümünde bulunan görevli ile konuşmaya, aylık ödemeler ve indirimler hakkında  bir kaç soru sormaya başladık.

Görevlinin kaba bir şekilde hiç bir zaman indirim olmadığı sözleri üzerine, nişanlım ile ayrı ve özel olarak fiyat hakkında konuşmaya başladık.

Nişanlımın dışarıdan edindiği bilgiye göre indirim olduğunu düşünürken, kaba bir tepki ile indirim olmadığını öğrenince kendi aramızda konuşurken; “acaba başka spor salonuna mı gitsek?” dedi. Daha ben cevap veremeden salon görevlisi “Güle güle!” diye cevap verince ben şok olarak kendisine dönüp baktım ve hafif güldüğünü ve sanki o sözü söylememiş gibi davranmaya başladığını farkettim.

Nişanlım ve ben kulaklarımıza inanamamış bu kabalık karşısında kendimizi zor tutuyorduk. Salona giriş yaptık fakat 5dk içinde bizim bu olayları ve kabalığı hazmedemediğimizden dolayı salonu terkettik.

Aynı günün akşam saatlerinde ben tekrar salona giderek olayı açıklayıp, üyeliğimi iptal etmek ve paramı geri almak istedim. Çünkü salona daha ancak 2 gün gidebilmiştim.

Karşımda yine sabah kabaca konuşan kişiyi bulmam üzerine durumu kendisine izah ettim. Kendisi kabalığını yalanlayarak bize yardım etmek istediğini söyledi. Bunun üzerine ben de üyeliğimi iptal edilmesini taleb edip paramı geri istedim.

Paramı geri vermedikleri gibi tek seçeneğimin üyeliğimi dondurmak olduğunu söylediler. Ben de kabul ettim.

Fakat ben bu spor salonuna prensiplerim gereği gitmeyi reddediyorum.

Paramı gaspedilmiş olarak görüyorum.

Tesekkür ederim.