Demiz kuaför Girne

• Adınız Soyadınız: Özge Mumoğlu
  • Şikayet Edilen Ürün/Marka: Sağlık
  • Şikayet Tarihi: 01/06/2022

30/05/2022 tarihinde Deniz kuaföre saç boyatmak için gittik. Saçımı komple normal boya yaptık. Eve geldiğimde başım bu haldeydi. Hastaneye gittik boyadan saç derimin yandığı söylendi. Ertesi gün Deniz kuaföre bu şikayet üzerine gittik. Sahibi bizimle görüşmek istemedi bizden saklandı. Daha sonra gelip konuşmayı kabul etti fakat sorumluluk kabul etmedi. Sadece boya için ödediğiniz ücreti veriririm gerisi beni ilgilendirmez dedi. Kamiloğlu hastanesine 1230 TL tedavi ücreti ödedik Melis Uzun eczanesine de 126.39 TL ilaç ücreti ödedik. Hepsi elimizde kanıtlı duruyor. Kuaförler Birliği başkanının yanına gittim görüşemedik toplantıdaydı. Mesaj attım aradım bana hiç yardımcı olmadı. Dünden beri size dönüş yapacağım diye oyalıyor bizi. Ama dönüş yapmadı. Gidin polise şikayet edin dedi. Görüşmedi bile benimle. Ben ödediğim hastane masrafları ilaç masrafı ve kuaföre ödediğim boyama ücretini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.