ÇAĞRA CENTER (Çatalköy)

• Şikayet Edilen Ürün/Marka: Saat
  • Şikayet Tarihi: 31/01/2023
  • Şikayet Görselleri:

Merhabalar ben kumru candoruk , yaklaşık iki hafta önce Çatalköy’de bulunan ÇAĞRA Center da bir tane ocak saati satın aldım fakat ürünüm kullanım alanıma uygun olmadığını anladığımda bunu iade etmek istedim fakat bana hiçbir şekilde iadenin olmadığını sadece değişim yapabileceğini söylediler. Kasanın hemen yanında hiçbir hukuksal değeri olmayan hukuksal olarak hiçbir şekilde geçerli olmayan bir yazı şu şekilde” İade yok değişim var” değip ürünüm iade alınmadı. Stajyer avukat olduğumu ve Sizleri tüketici hakları koruma derneğine şikayet edeceğim dememe rağmen de buyrun gidebilirsiniz dendi. Ürünün faturası ve fotoğrafıyla beraber size gönderdim. Siz Tüketici hakları derneği olarak sizlerden ürünümün iadesi talebimi iletmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.