KKTC maliye bakanlığı

• Adınız Soyadınız: Mustafa Rifaioğlu
  • Şikayet Edilen Ürün/Marka: Sağlık
  • Şikayet Tarihi: 29/10/2021

Merhabalar 29 ekim 2021 de Kıbrıs’a Lefkoşa da okuyan kızımi ziyaret amaciyla esimle beraber gittim giderken ikamet ektiğim Hatay Antakya sağlık md de yaptırdığımız pcr testlerinin KKTC havalimaninda geçersiz olduğu ve orda antijen testi yaptırmamız gerektiği söylendi Ercan havalimanında sıkıntı yaşamamak içinde parasını Türkiye’den ayrılmadan önce KKTC maliye bakanlığına havalesini yaptık kisi başı 90 TL den 180 TL ödedik fakat adana havalimanına gelince Antakya sağlık md de yaptırmış olduğumuz pcr testlerinin geçerli olduğu ve ekstradan başka bir teste gerek olmadığı söylendi Ercan havalimanında da aynı şeyleri söylediler ve antijen testini yaptırmamiza gerek yok dediler elimizdeki PCR testlerini kabul ettiler para iadesi içinde maliye bakanlığına basvurabilecegimizi söylediler 1 hafta sonra yakın doğu üniversitesi eczacılık bölümü nde okuyan kızım aracılığıyla maliye bakanligina başvuruda bulunmamiza rağmen para iadesi yapamiyacaklari sözlü olarak iletilmiştir koskocaman KKTC maliye bakanlığı nasıl olurda vermediği hizmetin parasını gasp eder kendimde doktor olarak görev yapmaktayim tüketicilere ve desteginize yardımınıza ihtiyacım var bende tüketici derneği üyesiyim Türkiye’de. saygılarımla