Kıbrıs Mobilya

• Adınız Soyadınız: Cansu igrek
  • Şikayet Edilen Ürün/Marka: Güncel

Kıbrıs mobilya KARA LİSTE BOYKOT Kapsımındadır!

Tüketiciler İnternet üzerinden reklam ve pazarlama yapan bu adrese dikkat ediniz!

Kıbrıs’ta KIBRIS MOBİLYA “KARA LİSTE VE BOYKOT” kapsamına alınmıştır!!!

KIBRIS MOBİLYA’nın kurbanları KKTC’nde her geçen gün artıyor!

Vurgunun bu kadarı da olmaz!

Bu ticaret değil tam anlamı ile bir TİCARİ KORSANLIKTIR!!!!

KKTC TÜKETİCİLER DERNEĞİ UYARIYOR!!! BOYKOT! BOYKOT BOYKOT!!!

Dernek başkanının Mobil Tel No.: 0533 864 5555

Sabit Tel: 0392 223 8870  0392 228 9520

KIBRIS Möble sahipleri Türkiye’de ancak KKTC.’nde açtıkları bir dükkanı referans gösterip Kıbrıs’ta tüketicilere servi ve tamir hizmeti vermedikleri gibi herhangi bir konuda da ilgilenmedikleri aşağıda tüketici şikayetinden görülmektedir.

Kıbrıs Möblenin Direktörü  Rİfat Gürsu KKTC.’nde satışları reklamını yaptığı internet üzerinden yapıyor ancak mağdur olan tüketicileri Derneğimizin koruması mümkün değildir!

Bu nedenle Derneğimiz ile bir işbirliği Protokolü yapıncaya kadar KIBRIS Möble “BOYKOT” kapsamına alınmış bulunmaktadır.

Tüketiciler bu firmadan alışveriş yapmamaları için bilgilendirilmektedir.

KIBRIS Möble sahipleri Türkiye’de ancak KKTC.’nde açtıkları bir dükkanı referans gösterip Kıbrıs’ta tüketicilere servis ve tamir hizmeti vermedikleri gibi herhangi bir konuda da ilgilenmedikleri aşağıda tüketici şikayetinden görülmektedir.

Tüketiciler bu firmadan alışveriş yapmamaları için bilgilendirilmektedir.

KKTC.Tüketiciler Derneği,

Lefkoşa.

MERHABA,

Adınız Soyadınız: Cansu igrek

E-Posta: cansuemirigrek@gmail.com

şikayet : <p>Kaç aydır beni oyaladilar ve sonunda köşe

koltuk geldi ama bana gösterdikleri koltukla alakası yok yine de aldım çünkü değiştiremeyiz dediler 6 milyar para verdim 1 ay oldu koltuk dikişleri açıldı koltuga oturdugumuzda koltuk öne geri gidiyor aradım bugün yarın diye hep oyaladilar bunun üstüne evimde de de huzur kalmadı ne söylediysem kabul etmediler ben artık gerçekten bu koltuğu istemiyorum çünkü yasalarda bu koltuk tamir olmaz sizden ricam bir an önce yardımcı olmanızı bekliyorum çünkü bir yandan da güzel Kıbrıs sin adini da kirletiyorlar nolursunuz yardımcı olun lütfen teşekkür ederim iyigünler Cansu igrek </p> Düzenle şikayet: https://tuketicilerdernegi.org/wp-admin/post.php?action=edit&post=2328

bağlantı şikayet : https://tuketicilerdernegi.org/kibris-mobilya-3/

Cansu igrek

Saihbi Rifat  0532 568 8934

Başvuru Tarihi: 9/27/2017

Şikayeti Yapılan Firma/Kurum: Kıbrıs Mobilya

Başvuruyu Yapan: Julide Kara

29.7.2017 tarihinde Kıbrıs Mobilya isimli bir mobilya mağazasından koltuk takımı siparişi verip 1.500 TL tutarında kapora vermiş bulunmaktayım. Bize 15 gün içerisinde göndereceklerini söyledikleri halde göndermemişlerdir. Telefonlarımıza artık çıkmamaya başladılar. Facebook’da Kıbrıs Mobilya adında sayfaları bulunmaktadır ve ordan da yazdığım halde görüp geri dönüş yapmamaktadırlar.

Julide Kara

Kıbrıs Mobilya http://www.kibrismobilya.net/#

20.09.2017

KKTC. Tüketiciler Derneği,

Lefkoşa.

Ben 035746  kimlik numaralı Ertan Durukal , 03.05.17 Tarihinde Kıbrıs Moble adlı mobilyacıya 8000 tl kapora verdik , kızım için yapmış olduğmuz tüm ev eşyası ve aksesuarlarını içeren seçimlerimizin , teslimat gerçekleştikten sonra yaptığmız seçimlerden farklı, eksik , hatalı , kırık ve anlaştığmız tarihten farklı zamanda gelmiştir. Bize faturada belirtilen Haziran ayı tarihi yerine teslimat kızımın düğün gününden sonra Temmuz ayı sonunda gerçekleşti . Yeni evli çiftimiz eşya haricinde hiçbir eksik yokken evlerinde kalamadılar . Eşyalar teslimat gününden itibaren kullanılmamış , örtülerle örtülerek muhafaza edilmiştir . Defalarca iletişime geçilip eşyaların geri alinmasi ve kaporamizin bize geri verilmesi talep edilmiştir  fakat karşı taraftan olumsuz yanıt ve tehditler alınmıştır . Kıbrıs Mobleden şikayetçi olduğmuzu belirtir ,gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ertan Durukal

KKTC. TÜKETİCİLER DERNEĞİ,

LEFKOŞA.

Başvuru Tarihi: 03.07.2017

Şikayeti Yapılan Firma/Kurum: KIBRIS MOBİLYA

Başvuruyu Yapan: MİNE GÖV

https://www.facebook.com/K%C4%B1br%C4%B1s-Mobilya-14710162065030/? fref=ts linkini  (Bu site şmdi açılamıyor?!)

göndermiş olduğum Girne Karaoğlanoğlu’nda bulunan kıbrıs mobilya, mayıs ayında yatak odası aldık 2000 tl sini nisan ayında ödedik ürün geldi fakat yatak,dolap,şifonyer bütün ürünler defolu geldi, mayıs ayından beri paramızı verin ve ürününüzü gelin alın dediğimiz halde bizimle ilgilenen yok,telefonlarımıza bakılmıyor, bir kere muhatap olduk onda da hakaret tarzı bir üslupla karşılaştık 02 haziran da gelip tüm sıkıntılarımızı gidereceklerini söylediler fakat o günden beri kendilerine ulaşamıyoruz. öyle sanıyorumki mart ayından beri satış yapmalarına rağmen resmi evrakları bulunmuyor. çünkü bize verdikleri sipariş formunda kurum ile ilgili hiç bir isim,telefon,adres veya vergi dairesi onayı gibi hiç bişey bulunmuyor. biz ürünlerin alınmasını ve paramızın geri verilmesini istiyoruz

MİNE GÖV

Kıbrıs Möble Direktörü

Rİfat Gürsu 0532 568 8934

Satış Sorumlusu

Tüketiciler Derneği’nin dialoğu.

Uzun süre aradıktan sonra ulaşabildiğim Yeliz ALtoprak bana bu möble  ürünlerini KKTC.’ne ithal eden Rifat Gürsu bana tüketicinin talebi olan kusurlu möble takımını geri alacağını ve parasını iade edeceğini söyledi. Bu görüşmeyi yaptığımız 24.07.2017 tarihinde düğün öncesi halletmeye söz verdiği bu sorunu maalesef bugüne kadar uzatmış ve  maalesef bayan tüketiciyi mağdur etmiştir. ‘3.08.2017’de Salı günü yaptığımız görüşmede ise bu sefer bayramdan önce eşyeyı alacağına söz vermiştir.

KKTC. TÜKETİCİLER DERNEĞİ,

LEFKOŞA.

Başvuru Tarihi: 03.07.2017

Şikayeti Yapılan Firma/Kurum: KIBRIS MOBİLYA

Başvuruyu Yapan: MİNE GÖV

https://www.facebook.com/K%C4%B1br%C4%B1s-Mobilya-14710162065030/? fref=ts

linkini  (Bu site şmdi açılamıyor?!)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorum Gönder