Adidas kids Girne

• Şikayet Edilen Ürün/Marka: Ayakkabı
  • Şikayet Tarihi: 09/11/2021
  • Şikayet Görselleri:

Öncelikle KKTC tüketiciler derneği için çalışan herkesi ve sayın Başkan Hasan beyi ciddi ve güvenilir adaletli çalışma ve çözümlerinden dolayı tebrik ediyorum. Resimde görüleceği üzere Adidas mağazasından kızıma 31 ekim 2021 tarihinde 649 TL ye spor ayakkabı satın aldım. Bana ütünü satarken son model ve en iyi kalite olduğunu mağaza sorumlusu söylemesi üzerine inanarak aldım. Tabi ayakkabıyı ilk aldığım an topuğundaki kısımda eziklik fark ettim hemen diğer çiftle değiştirdim.bana verilen yeni çift etiket numarası 27 ancak gerçekte olan 26 buçuk beden olması. Aslında defolu olduklarını başından anlamalıydım. Ancak tahmin edemedim . Kızım ayakkabıları toplasanız 4 en fazla 5 kez giymiştir.ayrıca okula teslim ettiğim zaman okulda okul terliği kullanıyorlar.yani çok az kullanıldı. Dün şikayet etmek için gittiğim de bana yapmadıkları aşağılama kalmadı. Kızım çok yaramaz diye ayakkabılar açıldı bile dedi mağaza sorumlusu.kendimi çok zor kontrol ettim yapılan haksızlıklar karşısında.Hasan bey KKTC tüketiciler derneği başkanı desteği ve adil çözümü ile durum çözüme bağlandı. Çok teşekkür ederim..