Türk Hava Yolları

• Adınız Soyadınız: Canan Baysal
  • Şikayet Edilen Ürün/Marka: Şikayetleri Oku

6/6/2019 tarihinde Türk Hava Yolları ile Kıbrıs’a geldim.Bağajım hasarlı bir şekilde geldi.İlgililere giderek durumu gösterdim.Rapor düzenlediler ve başvurumu yaptım.valizin altı ve tekerleri kırılmış kumaşı sökülmüş fermuar yer yer açılmış şekilde nasıl taşıdığımı anlatmama gerek yok tahmin edersiniz.Resim yüklemem uçuş kartım bağaj kartı istendi.Şükür ki atmamışım.Eksik evrak var diye bekletiliyormuş kendi çabamla öğrendim.Valizin faturasını veya tamir makbuzu isteniyor Allah aşkına kim her aldığının fişini saklıyor.Birde tatili bırakıp tamirci aradı.Tamir olmuyormuş çekme kulpu zaten yapılamıyor.Tekerler takılsa da Altı kırık tutmaz imiş.sonra öğrendim ki yetkili servis olacakmış.Valizin yetkili servisini nerden bulayım.Yani bir bahane ile sorumluluktan kaçıyorlar.O evraklar olmadan da işlem bile başlamıyor.Türk Hava Yolları dünya markası falan değilmiş.THY kınıyorum.Zaten tenezzül edip aramıyorlar.KKTC Tüketiciler derneğini tüm kalbimle tebrik ediyorum.Dernek başkanı Hasan Yılmaz beyefendiye çok teşekkür ediyorum.