KKTC Girne Akpınar çemberi yanındaki U.S Polo assn mağzası

• Adınız Soyadınız: Ahmet Büyük
  • Şikayet Edilen Ürün/Marka: Ayakkabı

sayın tüketiciler derneği,

Girne Akpınar çemberi mevkisinde bulun U.S Polo assn mağzasından yaptığım alışverişte bir tür terlik almıştım. 100tl ‘ye. Ürünü evime getirdiğimde baktımki  fabrika hatası var üzerinde mağazada tam incelemediğim  için göremedim. Sonra ürünü alıp mağazaya götürdüm ve dedilerki yaz sezonu bitti önümüzdeki yazın gelip alabilirsiniz ürününüzü tekrardan dedi. Bende tamam dedim. Ve yaz geldi ürünümü almaya gittim bu seferde orda çalışan görevliler dediği bana ürününüzü bir camiye veya sos derneğine bağışladık dediler. Bende sesimle özen ben burdan mağazadan farklı bir ürün alayım pantolon vb. Miktarı nekadarsa 100tl üzerine vereyim dedim olmaz dediler. Ozaman paramı verirmisiniz  dedim nazik bir dil ile oda olmaz dediler. Bende ozaman müdürünüzle konuşmak istiyorum dedim oda olmaz müdür izinde dediler ve geri dedilerki siz haftaya gelin biz size ürününüzü vereceğiz dediler bende tamam dedim. Ögün geldi gittim ürünümü almaya ve görevliler bana dedilerki depoya bakalım size haber vercez dediler  onada tamam dedim ve haber vermediler yine gittim. Bu seferde ürün kalmadı önümüzdeki yaz gelin dediler . Oyalıyolar kısacası anlatabilyormuyum  ve ne paramı veriyorlar ne ürünümü veriyorlar nede başka birşey alabiliyorum . Sayın tüketici derneği bununla ilgilenirseniz sevinirim . İyi günler .