KIBRIS Möble“BOYKOT” kapsamına alınmış bulunmaktadır.

• Adınız Soyadınız: admin
  • Şikayet Edilen Ürün/Marka: Eğitim

KIBRIS Möble“BOYKOT” kapsamına alınmış bulunmaktadır.

KIBRIS Möble sahipleri Türkiye’de ancak KKTC.’nde açtıkları bir dükkanı referans gösterip Kıbrıs’ta tüketicilere servi ve tamir hizmeti vermedikleri gibi herhangi bir konuda da ilgilenmedikleri aşağıda tüketici şikayetinden görülmektedir.

Kıbrıs Möblenin Direktörü  Rİfat Gürsu KKTC.’nde satışları reklamını yaptığı internet üzerinden yapıyor ancak mağdur olan tüketicileri Derneğimizin koruması mümkün değildir!

Bu nedenle Derneğimiz ile bir işbirliği Protokolü yapıncaya kadar KIBRIS Möble “BOYKOT” kapsamına alınmış bulunmaktadır.

Tüketiciler bu firmadan alışveriş yapmamaları için bilgilendirilmektedir.

Yeliz Altoprak 0532 564 2287

0533 841 2715

Uzun süre aradıktan sonra ulaşabildiğim Kıbrıs Möblenin Direktörleri  Rİfat Gürsu ve Yeliz ALtoprak bana bu möble  ürünlerini tüketicinin talebi olan kusurlu möble takımını geri alacağını ve parasını iade edeceğini söylemesine rağmen görüşmeyi yaptığımız 24.07.2017 tarihinde düğün öncesi halletmeye söz verdiği bu sorunu maalesef bugüne kadar uzatmış ve  bayan tüketiciyi mağdur etmiştir.

KKTC. TÜKETİCİLER DERNEĞİ,

LEFKOŞA.

Başvurunun Durumu: Başvuru Kabul Onay Aşamasında
Başvuru Tarihi: 03.07.2017
Şikayeti Yapılan Firma/Kurum: KIBRIS MOBİLYA
Başvuruyu Yapan: MİNE GÖV

https://www.facebook.com/K%C4%B1br%C4%B1s-Mobilya-14710162065030/? fref=ts linkini  (Bu site şmdi açılamıyor?!)

göndermiş olduğum Girne Karaoğlanoğlu’nda bulunan kıbrıs mobilya, mayıs ayında yatak odası aldık 2000 tl sini nisan ayında ödedik ürün geldi fakat yatak,dolap,şifonyer bütün ürünler defolu geldi, mayıs ayından beri paramızı verin ve ürününüzü gelin alın dediğimiz halde bizimle ilgilenen yok,telefonlarımıza bakılmıyor, bir kere muhatap olduk onda da hakaret tarzı bir üslupla karşılaştık 02 haziran da gelip tüm sıkıntılarımızı gidereceklerini söylediler fakat o günden beri kendilerine ulaşamıyoruz. öyle sanıyorumki mart ayından beri satış yapmalarına rağmen resmi evrakları bulunmuyor. çünkü bize verdikleri sipariş formunda kurum ile ilgili hiç bir isim,telefon,adres veya vergi dairesi onayı gibi hiç bişey bulunmuyor. biz ürünlerin alınmasını ve paramızın geri verilmesini istiyoruz

MİNE GÖV

Kıbrıs Möble Direktörü

Rİfat Gürsu 0532 568 8934

Satış Sorumlusu

Başvurunun Durumu: Başvuru Kabul Onay Aşamasında
Başvuru Tarihi: 19.06.2017
Şikayeti Yapılan Firma/Kurum: Kıbrıs Mobilya
Başvuruyu Yapan: Sevginaz FİDAN

Nisanın son haftası Kıbrıs mobılyaya gıdıp sipariş verdım 1 koltuk takımı orta sehpa ve araba yatak bana siparşimi 20 mayıs 2017 de teslim edeceklerini söylediler. Benım daha önce Kıbrıs mobilyadan sipariş veren bir arkadasım ve kıbrıs mobılya sayfasına yorum yapan bırının yorumunu okudum sıparıalerını getırmedıklerını ve telefonlara bakmadıklarını yazmıslar bende buna goz onunde bulundurarak kendılerıne urun teslımatında bütün paralarını cek olarak ödeme yapacagımı soyledım kabul ettıler ve anlaştık 19 mayıs da telefonla arayarak sıparıslerın durumunu sordum Kıbros mobılyanın sahıbı Rıfat bey le konustum siparısımın yetısemedıgını yarın gelecek olan tıra girmeyeceğini soyledı bende oglumun sunnetını hazıranın ılk haftası yapacagımı araba yatagı olsun gondermelerini rica etti Rıfat bey soz vermıyorum yetıstırneye calısacam dedi urun gelmedı 30-31 mayıs da sıparısleımı getıreceklerını söylediler bız de bu arada ceklerını hazır ettık 6500tl lik isim kısmı bos cektı resım attık isterlerse verecegımızı soyledık cekı onlarda kıbrıs da olmadıklarını kıbrısa 2 gun içinde gelip aarayacaklarını söylediler ama kımse aramadı daha sonra esım aratıp isterlerse cekı ofıse bırakabileceğini soyledı bıze guvendıklerını kıbrısta olmadıklarını gelınce alacaklarını soyledıler 30 mayısda tekrar arayıp sıparısımı sordum hazıranın 3 4 u gıbı gelecek tur yuklennedı dedıler hazıranı bekledım tekrar aradım 4 yada 5 çi kez aramamızda actılar Rıfat beyın esi actı telefonu urunun gelmedıgıno kargoda sıkıntı oldugunu 9 10 Haziran gıbı gelecegını soyledı bende buna cok inancım olmadıgını ama beklıcegımı soyledım 12sınde aradığım da Rıfat beyın esı actı gene belkı 10. Aramamda esının yanında olmadıgını soyledı sıparıslerın gelöedıgını 16sında gelecegını soyledı bende artık kendılerıne ınanmadıgımı yalan soyledıklerını bızo magdur ettıklerını ve oglumun sunnetını sureklı iptal etmek zorunda kaldıgımı soyledım bayan bana ben sızı tanımıyorum sızle hıc konusmadım esiniz ibrahim beyle gorustum sıze bılgı vermek zoeunda degılım muhattap olmayacam dedı bende bız daha once konustuk sıparısı ben verdım dedım sıparısımı iptal edın sızı sıkayet edıcem face sayfanızda da yaınlayacam deyıp telefonu kapattım. Ben kendı sayfamda yazı yadım esımde bırkac satıs sayfasında ugradıgımız magduruyetı belırttı altına Rıfat bey bızı savcılıga verecegını bızom odeme yapmadıgımızo kendılerı kapora talep ettıklerını bizim sıparıate degısıklık yaptıgımızı bu yuzden gecıktıgını ve baska mobılyacıdan sıparıs geçtiğimizi problem yasadıgımızı yazdı oysakı ödeme dedıgım gıbı urun gelınceydı sıparısımde degısıklık olmadı ve ben baska fırmadan mobılya almadım.

Sevginaz FİDAN