isonem çatı izalasyon GİRNE

• Adınız Soyadınız: İSONEM KKTC
  • Şikayet Edilen Ürün/Marka: Listede Olmayan Mal

merhaba, ben girnede ikamet eden bir vatandaşım. 2017 Eylül ay’ında evimin çatısının izalasyonunun yapılması amacıyla Girne’de bulunan isonem firması ile 6.500TL karşılığında anlaştım. Bana TERMALRUF izalasyon sistemini uygulayacağını ve 10 yıl firma garantisinin olduğun belirterek işi aldı. Eylül 2017’de çatımda mevcut medran komple sökülerek TERMALRUF diye tabir edilen ISONEM çatı yalıtım sistemi uygulandı. EKİM 2017 ay’ından itibaren evin arka odalarının tavanları tamamen küf oldu. Şikayetlerimizi ilgili firma yetkilisine ilettiğimizde ilgileneceğini söyledi fakat biz bütün kışı küf ve nem içinde evin arka bölümünde kalan 3 odayı kullanmadan salonda geçirdik. Firma yetkilisi Türkiye Fabrika’dan keşif ve inceleme için heyet geleceğini söyleyerek bütün bir kış bizi oyaladı. Neticede,  Ocak 2018 Ay’ı sonlarına doğru İSONEM Fabrikası yönetim kurulu başkanı (Fabrika Sahibi) Kubilay KURT  beyefendi evimizde incelemelerde bulundu ve uygulamayı yapan İSONEM Girne yetkilisi Orhan Bey’e uygulamada hata yaptığı, fazla kat attığını, bu nedenle evin hava ile irtibatının kesildiğini belirterek, uygulamanın bir katının derhal sökülmesini, evin odalarındaki tavanların da derhal boyanması talimatını verdi. Ayrıca bundan sonra muhattabımızın kendisi olduğunu, herhangi bir sorunla karşılaştığımızda kendisi ile irtibata geçmemizi söyledi. Aradan bunca zaman geçmesine rağmen Girne’deki muhattabımız orhan bey bizi sürekli oyalamıştır. Israrlarımız sonucu eve bir usta göndermiş, gelen usta çatıda bir baca açmayı teklif etmiştir. Yapılan uygulamanın tamamen kendi hatası olduğunu hem kendisi , hem de fabrika sahibi kabul etmesine rağmen en son bize hakaretvari konuşmalar yaparak rencide ettiği gibi fabrika sahibinin kendisine verdiği talimatı yapmamakta ısrar etmekte, olmayacak tekliflerde bulunmaktadır. 10 yıl garanti vermesine “Ben yapabileceğimin fazlasını yaptım ” diyerek işin içinden çıkmaktadır. Halbuki sorunun zaten bilgisizce yaptığı fazla uygulamadan kaynaklandığını bir türlü anlamamakta ve bizi mağdur etmektedir. Evimiz çatı yapılmadan önceki durumundan daha berbat durumdadır. Bütün bir kışı küf ve nem içinde geçirmiş, mağdur edilmiş bir durumdayız . Kendisini muhattap olarak gösteren ISONEM Yönetim kurulu başkanı Kubilay Bey’ e de defalarca ulaşma çabalarımız boşa çıkmış, telefonlarımıza çıkmamaktadır. Böyle ciddi görünen bir firmanın bizi mağdur etmesi düşündürücüdür. Sizden bu konuda yardım istiyoruz. Firmanın çatıya döşediği malzemenin bir katını açmasını , aksi takdirde makbuz karşılığı ödediğimiz 6500 TL.nin tarafımıza iadesinin sağlanmasını saygılarımla talep ediyorum. En azından ödediğim parayla başka bir firmaya başka bir uygulama yaptırma şansım olabilir. Bu konuda yardımınızı bekliyorum.