Marangoz Mustafa AKTAŞLILAR “TÜKETİCİ HAKKINA SAYGI GÖSTER !

• Adınız Soyadınız: admin
  • Şikayet Edilen Ürün/Marka: Diğer Haberler
Marangoz Mustafa AKTAŞLILAR “TÜKETİCİ HAKKINA SAYGI GÖSTER !
Bir tüketicinin şikayetini sonuçlandırmak tam 2.5 yıl yetmedi. Tüketiciler Derneğine sabredip güvenen Tüketici Mahkeme’ye başvurmuyor ve hakkını alacağına inanıyor.
Derneğimizin girişimi üzerine Tüketicinin mağdur olmasına zarar görmesine neden olan İthalatcı Türk firması Marangoza iki kez kusurlu kereste yerine malzeme vermesine ve esnafın emeğini ödemesine rağmen Marangoz sözünü yerine getirmiyor ve tüketiciyi mağdur etmeye devam ediyor. Dile kolay hem tüketiciyi 2.5 yıl mağdur etmeye devam ediyor hem de firmadan bedava malzeme ve para almaya.
Tüketiciler Derneği iyi niyetle 2.5 yıl sabır gösterdi Mahkemesi taraflara yardımcı olmaya ve tüketicinin hakkını korumaya çalıştı ancak bu işi Kıbrıs sorununa benzetmeye niyetimiz yoktur ve bitireceğiz.
İşte YONPAŞ Firmasının Marangoz Mustafa AKTAŞLILAR’a verdiği malzeme emek bedelinin beyanı.
Bu halka bu zulümü yapanlara Boykot ahde vefa tüm halkımızin tuketici haklarını koruyabilmek için hepimizin ahlaki görevidir. Haydi Birlik ve Dayanışmaya!

Başvurunun Durumu: Başvuru Kabul Onay Aşamasında
Başvuru Tarihi: 11/8/2014
Şikayeti Yapılan Firma/Kurum: Mustafa Aktaşlılar
Başvuruyu Yapan: Ersin Dikerman

KKTC. TÜKETİCİLER DERNEĞİ,

LEFKOŞA.
Lefkoşa’da faaliyet gösteren Mustafa Alkaşlar’dan 2 yıl önce sipariş verilerek yaptırılan mutfak ve ev takımı eve girip yerleşmeden sonra  kullanmaya başlayalı daha 1.5 yıl olmadan kullanılmayacak derecede bozulmuş bulunmaktadır.
Lefkoşa’da işletme sahibi Mustafa Aktaşlılar’dan sipariş verilerek 3,500.00 TL’sına yaptırılıp satın alınan 4 adet mutfak dolapları, 3,500.00 TL’sına TV ünitesi, 15.000 TL’sına mutfak bangosunun dolapları ve kilerleri, bulaşık makinesinin kapakları  daha 1,5 yıl olmadan hepsinin tahta yüzeyi patlamış renkleri sararmış ve üzerindeki boyanın parlaklığı deforme oldu ve balon balon şişti.

Mustafa Aktaşlılar kendi ağzı ile bu kullandığı malzemenin iyi olmadığı ve daha öncede başka müsterisi ile ilgili ayni şikayeti yaşadığını kendi ağzı ile itiraf etti. Ancak bu kişi bizim mağduriyetimizi gidermek için herhangi bir çaba göstermemiştir.

Sizden ricam bu konunun çözülmesi ve mağduriyetimizin giderilmesi hususunda gereğinin yapılması için yardımcı olmanızdır.

Saygılarımla Ersin Dikerman

Ersin Dikerman

(Bahadır Dikerman oğlu, Abbas Sınay’ın kayınvalidesi)

Mustafa Alkaşlar